Valmiiksi täytetyt mainosilmapallopaketit

Toimitamme ekologiset kumimainospallot omalla painatuksellasi pienistä tapahtumista koko maan kattaviin kampanjoihin.

Käyttämämme kumimainospallot ovat biohajoavia ja ne on valmistettu aidosta luonnonkumista. Oikein säilytettyinä kumi-ilmapallot säilyvät varastoituna noin 1 – 2 vuotta. Kumipallojen lentoaika heliumilla täytettynä on noin 12 – 14 tuntia. Mainospallot voidaan myös kestogeelikäsitellä, mikä pidentää lentoaikaa noin kymmenkertaiseksi.

Silkkipainatukset 1-8 painovärillä ja uusimmalla laser-tekniikalla toistuvat jopa valokuvatasoiset painotyöt. Vain mielikuvitus on rajana.

NOPEA TOIMITUS

Varastotuotteet lähetetään viimeistään tilausta seuraavana päivänä. Ilmapallot omalla painatuksella saamme valmiiksi noin 1-2 viikon sisällä tilauksesta ja tarvittaessa pikatoimituspalvelumme hoitaa mainosilmapallot teille vielä tätäkin nopeammin. Luotettava ja täsmällinen tuotantoketjumme varmistaa mainospallojen saatavuuden sovitussa toimitusajassa.

KOKO MAAN KATTAVA PALVELU

Toimimme koko Suomen alueella. Toimitamme ilmapallot, niiden täyttötarvikkeet sekä tarvittaessa pallot valmiiksi täytettyinä kaikkialle Suomessa.

Autamme teitä valitsemaan oikeat ratkaisut juuri teidän tarpeeseenne. Meiltä löytyy yli 25 vuoden kokemus ilmapallomarkkinoinnista sekä ilmapallojen käytöstä tapahtumien huomionherättäjinä. Asiakaspalvelumme auttaa löytämään juuri teille oikeat ratkaisut tapahtumiin, brändillesi tai kampanjaasi.