Ilmapallosomistusniput

Ilmapallosomistusniput ovat suosituin somistustuotteemme. Ilmapallosomistusnippuja voidaan käyttää lattia- tai pöytäkoristeina. Somistuselementtien suunnittelussa ja käytössä kirjaimellisesti vain taivas on rajana.

Ilmapallomestareiden ammattitaitoiset suunnittelijamme luovat teille näyttävät ilmapallosomistukset tapahtumaanne. Aina pienistä perhejuhlista suuriin kauppakeskussomistuksiin ja messuosastoihin.

Ilmapallosomistusniput ovat helppo ja kustannustehokas tapa toteuttaa yksilöllinen ja teeman mukainen näyttävä ilmapallosomistus tapahtumaan kuin tapahtumaan.

Lisää somistuskuvia löydät kuvagalleriastamme tai Instagram-sivuiltamme

KOKO MAAN KATTAVA PALVELU

Toimimme koko Suomen alueella. Toimitamme ilmapallot, niiden täyttötarvikkeet sekä tarvittaessa pallot valmiiksi täytettyinä kaikkialle Suomessa.

Autamme teitä valitsemaan oikeat ratkaisut juuri teidän tarpeeseenne. Meiltä löytyy yli 25 vuoden kokemus ilmapallomarkkinoinnista sekä ilmapallojen käytöstä tapahtumien huomionherättäjinä. Asiakaspalvelumme auttaa löytämään juuri teille oikeat ratkaisut tapahtumiin, brändillesi tai kampanjaasi.

Heräsikö kysyttävää? Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella niin palaamme mahdollisimman pian!