Mainosilmapallot painatuksella

Toimitamme ekologiset mainosilmapallot omalla painatuksellasi pienistä tapahtumista koko maan kattaviin kampanjoihin.

Valikoimistamme löytyy tavallisten mainosilmapallojen lisäksi folio- ja jättimainospallot.

KUMIMAINOSPALLOT

Kaikki kumimainospallomme ovat biohajoavia ja ne on valmistettu aidosta luonnonkumista. Oikein säilytettyinä mainosilmapallot säilyvät varastoituna noin 1-2 vuotta. Mainospallojen lentoaika heliumilla täytettynä on noin 12-14 tuntia. Mainospallot voidaan myös kestogeelikäsitellä, mikä pidentää lentoaikaa noin kymmenkertaiseksi.

Kumimainospallojen peruskoko on läpimitaltaan noin 35 cm. Peruskokoisen mainospallon painoalue on suurimmillaan 18 x 18 cm. Käytämme painatuksissa huippulaatuisia silkki- ja laserpainatuksia.

Kauttamme saat myös sydämen muotoiset mainospallot sekä isommat jättimainospallot.

NOPEA TOIMITUS

Saamme mainospallot valmiiksi noin kahden viikon sisällä tilauksesta ja tarvittaessa pikatoimituspalvelumme hoitaa mainospallot teille vielä tätäkin nopeammin. Luotettava ja täsmällinen tuotantoketjumme varmistaa mainospallojen saatavuuden sovitussa toimitusajassa.

KOKO MAAN KATTAVA PALVELU

Toimimme koko Suomen alueella. Toimitamme ilmapallot, niiden täyttötarvikkeet sekä tarvittaessa pallot valmiiksi täytettyinä kaikkialle Suomessa.

Autamme valitsemaan oikeat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä löytyy yli 25 vuoden kokemus ilmapallomarkkinoinnista sekä ilmapallojen käytöstä tapahtumien huomionherättäjinä. Asiakaspalvelumme auttaa löytämään sinulle oikeat ratkaisut tapahtumiin, brändillesi tai kampanjaasi.

Lisää somistuskuvia löydät kuvagalleriastamme tai Instagram-sivuiltamme.

Pyydä tarjous osoitteesta [email protected] tai numerosta 0400730889.