Mainosilmapallot

Toimitamme ekologiset, mainosilmapallot omalla painatuksellasi pienistä tapahtumista koko maan kattaviin kampanjoihin.

Valikoimistamme löytyy tavallisten, lateksisien mainosilmapallojen lisäksi folio- ja jättimainospallot.

KUMIMAINOSPALLOT

Kaikki kumimainospallomme ovat biohajoavia ja ne on valmistettu aidosta luonnonkumista. Oikein säilytettyinä mainosilmapallot säilyvät varastoituna noin 1-2 vuotta. Mainospallojen lentoaika heliumilla täytettynä on n. 12-14 tuntia. Mainospallot voidaan myös kestogeelikäsitellä, mikä pidentää lentoaikaa noin kymmenkertaiseksi.

Kumimainospallojen peruskoko on läpimitaltaan noin 35 cm. Peruskokoisen mainospallon painoalue on suurimmillaan 18 x 18 cm. Käytämme painatuksissa huippulaatuisia silkki- ja laserpainatuksia.

Kauttamme saat myös sydämen muotoiset mainospallot sekä isommat jättimainospallot.

FOLIOMAINOSPALLOT

Foliomainospallot ovat loistava vaihtoehto, kun palloilta vaaditaan pidempää kestoa. Foliopallot pysyvät täytettynä hyvänä noin viikosta kuukauteen. Foliopalloista löytyy automaattiventtiili, joten niitä ei tarvitse solmia kiinni.

JÄTTIMAINOSPALLOT

Toteutamme jättimainospallot aina yksilöllisesti asiakkaan koko- ja painotoiveiden mukaisesti. Jättimainospalloja on saatavilla sekä kumipalloina että vinyylipalloina.
Jättikumipallot ovat valmistettu aidosta luonnonkumista ja ne ovat biohajoavia. Tämän ansiosta pallot hajoavat luonnossa suhteellisen nopeasti. Oikein säilytettynä jättikumipallot säilyvät varastoituna noin 1-2 vuotta.
Jättikumipalloja löytyy useissa eri koko vaihtoehdoissa: 60cm, 80cm, 100 cm, 120cm, 150 cm, 170cm ja 210cm.

Kaikki mainosilmapallomme voi täyttää joko ilmalla tai helium-kaasulla.

Pyydä tarjous mainospalloista osoitteesta [email protected] tai numerosta 0400730889.

Näytetään tulokset 1–24 / 38