Tapahtuman somistus ilmapalloilla

Suunnittelemme juuri tarpeidenne ja toiveidenne mukaisen kokonaisuuden, joka nostaa sekä pienet, että suuret tilaisuudet aivan uudelle tasolle. Ilmapallot eivät ole vain narun päässä pidettäviä hahmoja, vaan niillä voidaan luoda omanlainen tunnelma tilaisuuteen ja levittää tietoa. 

Näyttävillä ilmapalloilla voidaan esimerkiksi nostaa tuotteen tai palvelun imagoa, tuoda iloa ihmisille ja informoida kävijöitä eri alueiden sijainneista. 

Ilmapallot ovat tehokas markkinointiväline. Huolella toteutetut ilmapallosomistukset kannustavat ihmisiä ottamaan ja jakamaan kuvia tuotteen tai yrityksen logolla varustettujen pallojen kera sosiaalisessa mediassa. Orgaaninen näkyvyys on taattu!

Meiltä saat tapahtumaasi näkyvyyttä

Ilmapallomestarit auttavat!

Valaistu-jatti-ilmapallokuja Tamperetalo

Tapahtuman koristelujen toteutus

Kun tapahtuman suunnitelma on valmis, painatamme sen mukaiset, räätälöidyt pallot. Toimitamme pallot tapahtumapaikalle ja hoidamme myös somistusten kasaamisen puolestanne.

Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa koko homman puolestasi ja pystyy luomaan näyttäviä muotoja ilmapalloilla, tai ohjaamaan niiden avulla kävijöitä haluamaanne suuntaan tapahtumapaikalla.

Somistusten purku

Kun tapahtuma on ohi, me tulemme paikalle purkamaan sommitelmat. Kaikki ilmapallot ja muut ilmapallomuyodostelmien materiaalit käsitellään vastuullisesti asiaan kuuluvalla tavalla.

Täyden palvelun ilmapallotalona haluamme varmistaa, että tapahtumasi sommittelu on sinulle vaivatonta, mutta hyödyllistä riippumatta siitä, oletko hakemassa orgaanista näkyvyyttä yritykselle, tai väriä ja tunnelmaa tapahtumaasi.

Te kysyitte, me vastaamme

Ilmapallomestarit on täyden palvelun ilmapallotalo, joka tarjoaa räätälöityjen ilmapallopainatusten lisäksi sekä pienten, että suurten tapahtumien sommittelupalvelut.

Ilmapallomestarit on yksi Suomen suurimmista pallotaloista, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1992.

Ilmapallomestarit on täyden palvelun ilmapallotalo, eli meiltä saat räätälöidyt palvelut pallojen painatuksesta tapahtumasuunnitelman tekoon ja sommitelmien rakentamiseen aina sommitelmien purkamiseen asti

Ilmapallomestarit tarjoaa räätälöityjä palveluita kaiken kokoisiin tapahtumiin. Meillä ei ole ylä- tai alarajaa tapahtuman koolla.

Teemme kaikki somistukset yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaisesti, joten tilaaja voi itse määritellä minkä hintaisen somistuksen haluaa