Jättimainospallot

Toteutamme jättimainospallot aina yksilöllisesti asiakkaan koko- ja painotoiveiden mukaisesti. Jättimainospalloja on saatavilla sekä kumipalloina että vinyylipalloina. Jättimainospallot ovat mitä parhain tapa lisätä näkyvyyttä esimerkiksi messuilla tai festivaaleilla.

Jättikumipallot ovat valmistettu 100% aidosta luonnonkumista ja ne ovat biohajoavia. Oikein säilytettynä jättikumipallot säilyvät varastoituna noin 1-2 vuotta.

Jättikumipalloja löytyy useissa eri koko vaihtoehdoissa: 60cm, 80cm, 100 cm, 120cm, 150 cm, 170cm ja 210cm.

Varastotuotteena löytyy myös paljon festareilla ja messuilla käytettäviä opastepalloja osoittamaan mm. infopisteen ja ensiavun.

Vinyylijättipallot ovat loistava vaihtoehto, kun jättipallolta kaivataan enemmän kokoa ja kestävyyttä. Vinyylijättipalloja voidaan myös käyttää useita kertoja, joten ne ovat pitkäkestoisia sijoituksia näkyvyyteen.

KOKO MAAN KATTAVA PALVELU

Toimimme koko Suomen alueella. Toimitamme ilmapallot, niiden täyttötarvikkeet sekä tarvittaessa pallot valmiiksi täytettyinä kaikkialle Suomessa.

Autamme valitsemaan oikeat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä löytyy yli 25 vuoden kokemus ilmapallomarkkinoinnista sekä ilmapallojen käytöstä tapahtumien huomionherättäjinä. Asiakaspalvelumme auttaa löytämään sinulle oikeat ratkaisut tapahtumiin, brändillesi tai kampanjaasi.

Lisää somistuskuvia löydät kuvagalleriastamme tai Instagram-sivuiltamme.

Pyydä tarjous jättipalloista osoitteesta [email protected] tai numerosta 0400730889.