Valmiiksi helium täytetyt 80 cm jättimainospallot 5 kpl

495,00 sis. alv.

(max file size 100 Mt)

5 kpl 80 cm jättimainospalloja valmiiksi helium täytettynä ja kestogeelitettynä.

Hinta sisältää ilmapalloihin 2-puoleisen 1-väripainatuksen, sama painatus pallon molemmin puolin. Monivärisissä painotöissä ota yhteyttä myyntiimme [email protected]

Valitse haluamasi palloväri värikartastostamme ja liitä mukaan painettava teksti tai kuva. Lähetä painoaineisto mieluiten pdf, jpg, tai ai muodossa.

Muista ilmoittaa painoväri. Halutessanne tarkan painovärin ilmoittakaa se pms-värikoodina.

Painettujen pallojen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta. Halutessanne nopeamman pikatoimituksen ota yhteyttä myyntiimme.

Valmiiksi täytetyt pallot voitte noutaa toimipisteestämme osoitteesta Vihiojantie 14, Tampere.

Halutessasi tilata ilmapalloille kuljetuksen, ota yhteyttä myyntiimme [email protected] tai soita numeroon 0400730889.

Jaa

Kuvaus

Kaikki mainosilmapallot ovat biohajoavia ja ne on valmistettu aidosta luonnonkumista. Oikein säilytettyinä mainospallot säilyvät varastoituna noin 1-2 vuotta. Jättimainospallojen lentoaika heliumilla täytettynä on 3 – 5 päivää riippuen pallon koosta. Jättimainospallot voidaan myös kestogeelikäsitellä, mikä pidentää lentoaikaa 2 – 3 kertaiseksi. Lentoaikaan vaikuttavat myös sääolosuhteet ja sisätiloissa pallojen kesto on parhaimmillaan.

Käytämme jättimainospallojen painatuksissa huippulaatuisia silkki- ja laserpainotekniikoita. Silkkipainotekniikka mahdollistaa palloihin max 8-väripainatuksen ja laserpainotekniikalla voidaan painaa jopa valokuvatasoisia kuvia.

Jättimainospallomme voi täyttää joko ilmalla tai helium-kaasulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valmiiksi helium täytetyt 80 cm jättimainospallot 5 kpl”