Ilmapallojen täyttöpalvelu

ILMAPALLOJEN TÄYTTÖPALVELU KOKO SUOMEN ALUEELLA

Kun haluat säästää omaa aikaa ja vaivaasi, voit tilata ilmapallot meiltä valmiiksi täytettyinä. Täytämme ilmapallot, sidomme ne valmiisiin jakonippuihin ja tuomme palloniput suoraan tapahtumapaikallenne. Halutessasi myös jaamme ilmapallot puolestasi.

Helium-täytettyinä ilmapallot pysyvät ilmassa täyttöpäivän ajan. Kun pallojen lentoaikaa halutaan pidentää useampaan vuorokauteen, ne myös kestogeelikäsitellään. Pallojen kestogeelikäsittelyn voitte tilata aina halutessanne täyttöpalvelun yhteyteen.

Ilmapallojen täyttöpalvelu pitää sisällään tarvittavat helium kaasut, pallonarut ja pallojen niputuksen halutun kokoisiin nippuihin.

JÄTTI-ILMAPALLOJEN TÄYTTÖ- JA ASENNUSPALVELU

Jätti-ilmapallojen täyttö- ja asennuspalvelu toimii “avaimet käteen”-periaatteella kaikkialla Suomessa. Kertokaa vain meille mitä palloja haluatte sekä missä ja milloin, niin tulemme paikalle, täytämme pallot ja asennamme ne paikoilleen.

Tilatessasi meiltä jättipallojen täyttö- ja asennuspalvelun, sinun ei tarvitse huolehtia mistään.

KOKO MAAN KATTAVA PALVELU

Toimimme koko Suomen alueella. Toimitamme ilmapallot, niiden täyttötarvikkeet sekä tarvittaessa pallot valmiiksi täytettyinä kaikkialle Suomessa.

Autamme valitsemaan oikeat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä löytyy yli 25 vuoden kokemus ilmapallomarkkinoinnista sekä ilmapallojen käytöstä tapahtumien huomionherättäjinä. Asiakaspalvelumme auttaa löytämään sinulle oikeat ratkaisut tapahtumiin, brändillesi tai kampanjaasi.

Lisää somistuskuvia löydät kuvagalleriastamme tai Instagram-sivuiltamme.

Pyydä tarjous osoitteesta [email protected] tai numerosta 0400730889.