Somistus ja Palvelut

ILMAPALLOSOMISTUS LUO JUHLAN TUNTUA

Ilmapallomestareiden ammattitaitoiset suunnittelijat luovat teille näyttävät ilmapallosomistukset tapahtumaanne: aina pienistä perhejuhlista suuriin kauppakeskussomistuksiin ja messuosastoihin.

Ilmapallot ovat helppo ja kustannustehokas tapa toteuttaa yksilöllinen, teeman mukainen ja näyttävä ilmapallosomistus tapahtumaan kuin tapahtumaan. Somistuselementtien suunnittelussa ja käytössä kirjaimellisesti vain taivas on rajana.

Lisää somistuskuvia löydät kuvagalleriastamme tai Instagram-sivuiltamme

ILMAPALLOSOMISTUKSET LUOVAT TUNNELMAA!

Kauppakeskuksen avajaiset, aurinkoiset kesäjuhlat, syyskarnevaalit, railakkaat pikkujoulut. Ilmapallosomistuksilla luomme tunnelmaa kaikkiin tapahtumiin.

Millaista tapahtumaa te olette järjestämässä? Ottakaa yhteyttä Ilmapallomestareihin niin ammattitaitoiset suunnittelijamme luovat teille näyttävillä ilmapallosomisteilla tapahtumaanne sopivan tunnelman.

TAPAHTUMANNE HUIPPUKOHTA ANSAITSEE TARVITSEMANSA HUOMION!

Kun haluatte juhlistaa ja kohottaa tapahtumanne huippuhetkeä, pyytäkää paikalle Ilmapallomestarit. Toteutamme todella näyttävät ilmapallopäästöt ja -pudotukset sekä konfettisadetukset.

Luomme näyttävät somistukset ja mainosilmeet niin messuille, yritys- ja urheilutapahtumiin kuin yksityisjuhliinkin. Ilmapallomestarimme suunnittelevat, ideoivat ja toteuttavat kaikki toiveenne jo yli 25 vuoden kokemuksella.

Näytetään kaikki 24 tulosta