Täytä itse 170cm jättimainospallot 8 kpl

1.250,00 sis. alv.

(max file size 100 Mt)

8 kpl 170 cm jättimainospalloja + 8 kpl sidontanaruja + 2 x 40 L helium kaasupullo sekä täyttösuutin vuokralle. 40 L helium kaasupullolla täyttää 4 kpl 170 cm jättimainospalloja.

Hinta sisältää ilmapalloihin 1-väripainatuksen 1-puoleisesti. Monivärisissä painotöissä ota yhteyttä myyntiimme [email protected]

Valitse haluamasi palloväri värikartastostamme ja liitä mukaan painettava teksti tai kuva. Lähetä painoaineisto mieluiten pdf, jpg, tai ai muodossa.

Muista ilmoittaa painoväri. Halutessanne tarkan painovärin ilmoittakaa se pms-värikoodina.

Painettujen pallojen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta. Halutessanne nopeamman pikatoimituksen ota yhteyttä myyntiimme.

Valmiin pallopaketin voitte noutaa toimipisteestämme osoitteesta Vihiojantie 14, Tampere.

Pallopaketeille voi tilata halutessaan myös kuljetuksen.

Jaa

Kuvaus

Kaikki mainosilmapallot ovat biohajoavia ja ne on valmistettu aidosta luonnonkumista. Oikein säilytettyinä mainospallot säilyvät varastoituna noin 1-2 vuotta. Jättimainospallojen lentoaika heliumilla täytettynä on 3 – 5 päivää riippuen pallon koosta. Jättimainospallot voidaan myös kestogeelikäsitellä, mikä pidentää lentoaikaa 2 – 3 kertaiseksi. Lentoaikaan vaikuttavat myös sääolosuhteet ja sisätiloissa pallojen kesto on parhaimmillaan.

Käytämme jättimainospallojen painatuksissa huippulaatuisia silkki- ja laserpainotekniikoita. Silkkipainotekniikka mahdollistaa palloihin max 8-väripainatuksen ja laserpainotekniikalla voidaan painaa jopa valokuvatasoisia kuvia.

Jättimainospallomme voi täyttää joko ilmalla tai helium-kaasulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Täytä itse 170cm jättimainospallot 8 kpl”