Valmiiksi heliumilla täytetyt mainosilmapallot 200 kpl

750,00 sis. alv.

(max file size 100 Mt)

200 kpl mainosilmapalloja painettuna ja valmiiksi helium-täytettynä sekä kestogeelitettynä. Kestogeelityksen ansiosta pallot pysyvät hyvinä useamman päivän.

Hintaan sisältyy kuljetus Tampereella  ja lähikunnissa ( max  50 km Tampereelta )

Kuljetus max 200 km säteellä Tampereelta 100 €. (Esim. Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Turku, Rauma ). Halutessanne kuljetuksen muualle Suomeen, pyydä tarjous myynnistämme [email protected]

Valmiiksi täytetyt mainospallot solmitaan käytännöllisiin 25 pallon nippuihin, jolloin ne sopivat somisteiksi tai jakonipuiksi.

Hinta sisältää ilmapalloihin 1-väripainatuksen 1-puoleisesti. Monivärisissä painotöissä ota yhteyttä myyntiimme [email protected]

Valitse haluamasi palloväri värikartastostamme ja liitä mukaan painettava teksti tai kuva. Lähetä painoaineisto mieluiten pdf, jpg, tai ai muodossa.

Muista ilmoittaa painoväri. Halutessanne tarkan painovärin ilmoittakaa se pms-värikoodina.

Painettujen pallojen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta. Halutessanne nopeamman pikatoimituksen ota yhteyttä myyntiimme.

Jaa

Kuvaus

Kaikki mainosilmapallot ovat biohajoavia ja ne on valmistettu aidosta luonnonkumista. Oikein säilytettyinä mainospallot säilyvät varastoituna noin 1-2 vuotta. Mainospallojen lentoaika heliumilla täytettynä on noin 12-14 tuntia. Mainospallot voidaan myös kestogeelikäsitellä, mikä pidentää lentoaikaa noin 5 – 10 kertaiseksi.

Mainoskumipallojen peruskoko on läpimitaltaan noin 35 cm. Peruskokoisen mainospallon painoalue on suurimmillaan 18 x 18 cm. Käytämme painatuksissa huippulaatuisia silkki- ja laserpainotekniikoita. Silkkipainotekniikka mahdollistaa palloihin max 8-väripainatuksen ja laserpainotekniikalla voidaan painaa jopa valokuvatasoisia kuvia.

Mainospallomme voi täyttää joko ilmalla tai helium-kaasulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valmiiksi heliumilla täytetyt mainosilmapallot 200 kpl”