Valmiiksi ilmalla täytetyt mainosilmapallot 100 kpl

345,00 sis. alv.

(max file size 100 Mt)

100 kpl mainosilmapalloja painettuna valmiiksi ilmalla täytettynä. Ilmalla täytettyihin mainosilmapalloihin sidotaan valmiiksi sidontakuppi, johon ilmapallotikku on helppo laittaa paikoilleen. Paketti sisältää aina myös oikean määrän ilmapallotikkuja.

Hintaan sisältyy kuljetus Tampereella  ja lähikunnissa ( max  50 km Tampereelta )

Kuljetus max 200 km säteellä Tampereelta 100 €. (Esim. Helsinki, Jyväskylä, Lahti, Turku, Rauma ). Halutessanne kuljetuksen muualle Suomeen, pyydä tarjous myynnistämme [email protected]

Ilmalla täytettyjen mainospallojen esillepanoon on tarjolla myös vuokrattavia tai omaksi ostettavia tikkupallotelineitä. Muistathan tarkistaa myös nämä.

Hinta sisältää ilmapalloihin 1-väripainatuksen 1-puoleisesti. Monivärisissä painotöissä ota yhteyttä myyntiimme [email protected]

Valitse haluamasi palloväri värikartastostamme ja liitä mukaan painettava teksti tai kuva. Lähetä painoaineisto mieluiten pdf, jpg, tai ai muodossa.

Muista ilmoittaa painoväri. Halutessanne tarkan painovärin ilmoittakaa se pms-värikoodina.

Painettujen pallojen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta. Halutessanne nopeamman pikatoimituksen ota yhteyttä myyntiimme.

Jaa

Kuvaus

Kaikki mainosilmapallot ovat biohajoavia ja ne on valmistettu aidosta luonnonkumista. Oikein säilytettyinä mainospallot säilyvät varastoituna noin 1-2 vuotta. Mainospallojen lentoaika heliumilla täytettynä on noin 12-14 tuntia. Mainospallot voidaan myös kestogeelikäsitellä, mikä pidentää lentoaikaa noin 5 – 10 kertaiseksi.

Mainoskumipallojen peruskoko on läpimitaltaan noin 35 cm. Peruskokoisen mainospallon painoalue on suurimmillaan 18 x 18 cm. Käytämme painatuksissa huippulaatuisia silkki- ja laserpainotekniikoita. Silkkipainotekniikka mahdollistaa palloihin max 8-väripainatuksen ja laserpainotekniikalla voidaan painaa jopa valokuvatasoisia kuvia.

Mainospallomme voi täyttää joko ilmalla tai helium-kaasulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valmiiksi ilmalla täytetyt mainosilmapallot 100 kpl”