Täytä itse heliumilla -mainosilmapallot 100 kpl

250,00 sis. alv.

(max file size 100 Mt)

Mainosilmapallot 100 kpl + helppokäyttöiset sulkijanauhat 100 kpl + 5 L helium kaasupullo sekä täyttösuutin vuokralle. 5 L helium kaasupullolla täyttää noin 65 – 75 mainospalloa.

Hinta sisältää ilmapalloihin 1-väripainatuksen 1-puoleisesti. Monivärisissä painotöissä ota yhteyttä myyntiimme [email protected]

Valitse haluamasi palloväri värikartastostamme ja liitä mukaan painettava teksti tai kuva. Lähetä painoaineisto mieluiten pdf, jpg, tai ai muodossa.

Muista ilmoittaa painoväri. Halutessanne tarkan painovärin ilmoittakaa se pms-värikoodina.

Painettujen pallojen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta. Halutessanne nopeamman pikatoimituksen ota yhteyttä myyntiimme.

Kaasupullon ja täyttösuuttimen vuokravapaus max 2 viikkoa. Valmiin pallopaketin voitte noutaa toimipisteestämme osoitteesta Vihiojantie 14, Tampere.

Pallopaketeille voi tilata halutessaan myös kuljetuksen sekä poishaun. Toimitus Tampere ja lähialueet ( max 50 km ) 50 € ja muualle Suomeen 100 €.

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

Kuvaus

Kaikki mainosilmapallot ovat biohajoavia ja ne on valmistettu aidosta luonnonkumista. Oikein säilytettyinä mainospallot säilyvät varastoituna noin 1-2 vuotta. Mainospallojen lentoaika heliumilla täytettynä on noin 12-14 tuntia. Mainospallot voidaan myös kestogeelikäsitellä, mikä pidentää lentoaikaa noin 5 – 10 kertaiseksi.

Mainoskumipallojen peruskoko on läpimitaltaan noin 35 cm. Peruskokoisen mainospallon painoalue on suurimmillaan 18 x 18 cm. Käytämme painatuksissa huippulaatuisia silkki- ja laserpainotekniikoita. Silkkipainotekniikka mahdollistaa palloihin max 8-väripainatuksen ja laserpainotekniikalla voidaan painaa jopa valokuvatasoisia kuvia.

Mainospallomme voi täyttää joko ilmalla tai helium-kaasulla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Täytä itse heliumilla -mainosilmapallot 100 kpl”