Helium -kotipakkauksen käyttö- ja turvallisuusohjeet

Helium-kotipakkauksen käyttöohje

 1. Vedä repäisynauha ja käännä laatikon kansi auki. SAAT PARHAAN TULOKSEN, JOS TÄYTÄT ILMAPALLOT 1-2 TUNTIA ENNEN TAPAHTUMAA. Käytä laatikon kantta ilmapallojen ja nauhojen säilyttämiseen niin, että ne ovat helposti saatavilla.
 2. Avaa pullo kääntämällä vihreää pääventtiiliä vastapäivään.
 3. Pane ilmapallon suu suuttimeen, kunnes se kiinnittyy tiukasti suuttimen ympärille.
 4. Pidä ilmapallon suu lujasti peukalon ja etusormen välissä suuttimen laajimmassa kohdassa. Täytä ilmaa painamalla suutinta alas varovasti.
 5. Täytä ilmapallo haluamaasi kokoon.
 6. Lopeta täyttäminen vapauttamalla peukalo suuttimen päältä.
 7. Purista ilmapallo tiukasti ilmapallon suun kohdalta ja ota se pois suuttimesta.
 8. Voidaksesi varmistaa mahdollisimman pitkän ilmassa leijumisajan, solmi KIREÄ solmu ilmapallon suuhun. Kiinnitä niin pitkä nauha kuin haluat.
 9. Kun olet lopettanut ilmapallojen täyttämisen, sulje pullo tiukasti kääntämällä pääventtiiliä myötäpäivään. Pidä säiliö laatikossa.

Turvallisuusohjeet

 • Pidä etäällä lapsista.
 • Pienet lapset voivat tukehtua tyhjiin ja särkyneisiin ilmapalloihin. Aikuisten valvonta on välttämätön. Pidä täyttämättömät ilmapallot lasten ulottumattomissa. Hävitä särkyneet pallot välittömästi.
 • Sylinteri sisältää paineenalaista puristettua heliumia. Älä pane suutinta koskaan suuhun tai nenään. Se voi vahingoittaa keuhkoja ja muita ruumiin osia, ja seurauksena voi olla vakava loukkaantuminen tai kuolema.
 • Älä hengitä sisään heliumia. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Suojaa auringonvalolta. Älä käytä koskaan suljetuissa tiloissa. Helium pelkistyy ja voi eliminoida hengitykseen tarvittavaa happea. Heliumin sisään hengittämisestä voi olla seurauksena vakava loukkaantuminen tai kuolema.
 • Tätä sylinteriä ei voi täyttää uudelleen. Älä täytä uudelleen mitään ainetta. Siitä voi olla seurauksena sylinterin voimakas halkeaminen, ja se voi aiheuttaa vakavan loukkaantumisen tai kuoleman.
 • Älä säilytä kosteissa tiloissa. Se voi aiheuttaa sylinterin ruostumisen. Sylinterin ruostuminen voi aiheuttaa sylinterin voimakkaan halkeamisen, josta voi olla seurauksena vakava loukkaantuminen tai kuolema.
 • Älä altista sylinteriä koskaan suoralle lämmölle tai tulelle. Näille olosuhteille altistaminen voi johtaa paineenalennuslaitteen kytkeytymisen toimintaan, josta voi olla seurauksena paineen äkillinen purkautuminen sylinteristä, ja se voi aiheuttaa vakavan loukkaantumisen.
 • Älä käytä sylinteriä väärin pudottamalla sen päälle teräviä esineitä. Ne voivat lävistää sylinterin ja aiheuttaa sisällön äkillisen purkautumisen, josta voi olla seurauksena vakava loukkaantuminen tai kuolema.
 • Älä käytä suurjännitekaapeleiden läheisyydessä tai ukkosmyrskyjen aikana.

Kierrätys

Ohjeet sylinterin kierrätystä tai hävittämistä varten:
Tämä sylinteri on ei-uudelleen-täytettävä säiliö. Älä täytä sitä uudelleen millään aineella. Lue kaikki säiliön varoitukset saadaksesi tietoja.

 1. Hävitä säiliö vain kun se on tyhjä.
 2. Vie säiliö hyvin ilmastoidulle alueelle. Avaa täysin venttiilin kahva kääntämällä sitä vastapäivään. Paina vinosuutinta ja pidä sitä alhaalla kunnes säiliö on tyhjä. Kuuntele ja tunne paineen purkautuminen vinosuuttimesta. Säiliö on tyhjä, kun mitään ääntä ei kuulu tai painetta ei tunneta.
 3. Ruuvaa vinosuutin irti ja poista se joko käsin tai ¾ tuuman ruuviavaimella.
  Vie säiliö metallin kierrätyskeskukseen.

Kysy lisää

Jaa:

Käyttöohjeita

Jättilatex-pallon täyttöohje

Kiinnitä täyttöletku helium-kaasupulloon Laita letkun toinen pää pallon täyttöaukosta sisään ja purista pallosta/letkusta niin, että kaasua ei pääse vuotamaan ulos Aloita pallon täyttäminen varovasti pullon

ilmapuhallin ilmapallotarvikkeet

Ilmapallopuhaltimen Käyttöohje

Jatkuva puhallus Aseta laite pöydälle ja laita töpseli seinään. Halutessasi jatkuvan puhalluksen paina on/off -kytkimestä laite päälle. Laite alkaa puhaltaavälittömästi ilmaa, kunnes se suljetaan samasta

ympäristöystävällinen ilmapallonaru

Sulkijanauhojen käyttöohje

SULKIJANAUHOJEN KÄYTTÖOHJE Sulkijanauhat ovat helppo tapa sulkea täytetty kumipallo. Palloa itseään ei tarvitse erikseen solmia, koska sulkijanauha sulkee pallon kaulan tiiviisti toimien samalla myös pallon

Ilmapallojen täyttölaite mittarilla

Foliopallon täyttöohjeet

Kiinnitä täyttölaite kaasupulloon ohjeen mukaisesti. Aseta täyttölaitteen suuosa foliopallon täyttöaukosta sisään niin pitkälle kuin se kohtuudella menee. Jos täyttöaukossa on läpinäkyvä muovikalvo, tulee laite laittaa