Valmiiksi heliumilla täytetyt -foliomainospallot 1000 kpl

5.450,00 sis. alv.

(max file size 100 Mt)

1000 kpl foliomainospalloja painettuna ja valmiiksi helium-täytettynä.

Valmiiksi täytetyt foliomainospallot solmitaan käytännöllisiin 25 pallon nippuihin, jolloin ne sopivat somisteiksi tai jakonipuiksi.

Hinta sisältää ilmapalloihin 1-väripainatuksen 1-puoleisesti. Monivärisissä painotöissä ota yhteyttä myyntiimme [email protected]

Valitse haluamasi palloväri värikartastostamme ja liitä mukaan painettava teksti tai kuva. Lähetä painoaineisto mieluiten pdf, jpg, tai ai muodossa.

Muista ilmoittaa painoväri. Halutessanne tarkan painovärin ilmoittakaa se pms-värikoodina.

Painettujen pallojen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta. Halutessanne nopeamman pikatoimituksen ota yhteyttä myyntiimme.

Kaasupullon ja täyttösuuttimen vuokravapaus max 2 viikkoa. Valmiin pallopaketin voitte noutaa toimipisteestämme osoitteesta Vihiojantie 14, Tampere.

Pallopaketeille voi tilata halutessaan myös kuljetuksen.

Jaa

Kuvaus

Foliopallo voidaan täyttää helium-n ilmapallokaasulla. Foliopallo pysyy täytettynä ilmassa noin viikon ajan. Pallo sulkeutuu automaattiventtiilin avulla. Automaattiventtiilin ansiosta pallo voidaan täyttää myös uudelleen.

Foliopallot painetaan elintarvikeväreillä. Elintarvikeväriä voi irrota pallon pinnasta kastumisen ja hankautumisen seurauksena.

Heliumilla täytetty foliopallo reagoi ilman lämpötilan vaihteluihin. Viileässä helium supistuu ja pallo vaikuttaa tyhjemmältä, mutta takaisin lämpöiseen tuotuna pallo palautuu takaisin alkuperäiseen muotoonsa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Valmiiksi heliumilla täytetyt -foliomainospallot 1000 kpl”