Muut Painotuotteet

Toimitamme myös muut painotuotteet omilla painatuksillanne niin yrityksille kuin yksityisillekkin.

ILMATÄYTTEISET TELTAT JA PORTIT

Huomiota herättävää näkyvyyttä brändillesi tapahtumiin ja messuille. Ilmatäytteisiä mainostelttoja voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Nopea ja vaivaton asennus helpottaa tapahtuman pystyttämistä. Ilmatäytteiset mainoskaaret sopivat niin mainoksiksi, sisääntuloihin kuin lähtö- ja maaliporteiksikin.

ILMATÄYTTEISET JÄTTIMAINOKSET

Ilmatäytteiset jättimainokset ovat varmoja huomionherättäjiä tapahtumissa. Nämä sopeutuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Mikäli kaipaat suurta näkyvyyttä tapahtumaan, brändille tai vaikka tuotteelle. Toteutamme asiakkaan toiveen mukaisesti iloiset tanssivat Skydancerit sekä jättimainokset. Skydancereita on saatavilla yksi- ja kaksijalkaisina versioina aina yhdeksän metrisiksi saakka.

PAINATETTAVAT MAINOS- JA JUHLATUOTTEET

Valikoimistamme löytyvät myös muut pienemmät painotuotteet. Esimerkiksi ympäristöystävälliset kertakäyttömukit ja -lautaset, coctail-tikut, hampurilaistikut, tuuliviipperät, lippusiimat, taitettavat mainosläpsyttimet sekä saippuakuplapurkit. Kaikki tuotteet ovat saatavilla juuri haluamallanne painatuksella ja painomäärällä.

Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja ideoinnissa.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous myynnistämme.