Halloween

Ilmapallot luovat juhlan tuntua! Ilmapallomestareiden juhlapallovalikoimasta löydät kattavan valikoiman ilmapalloja ja tarvikkeita juhlaan kuin juhlaan. Voit valita valmiiksi suunniteltuja teemapaketteja tai koota itse omasi.

Meiltä löydät kaikki ilmapallojen täyttämiseen ja esillepanoon tarvittavat ilmapallotarvikkeet. Ekologiset sulkijanauhat, pallopainot, lahjanarut, puuvillanarut, hi-float kestokäsittelyaineet, kaasupullojen täyttölaitteet.

Ilmapallot ovat helppo mutta näyttävä tapa toteuttaa yksilöllinen ja teeman mukainen somistus. Ilmapallomestareiden ammattitaitoiset suunnittelijat auttavat sinua somistuksen suunnittelussa ja halutessasi saat somistukset valmiiksi täytettyinä ja asennettuina.

NOPEA TOIMITUS

Varastotuotteet lähetetään viimeistään tilausta seuraavana päivänä.

KOKO MAAN KATTAVA PALVELU

Toimimme koko Suomen alueella. Toimitamme ilmapallot, niiden täyttötarvikkeet sekä tarvittaessa pallot valmiiksi täytettyinä kaikkialle Suomessa.

Autamme valitsemaan oikeat ratkaisut juuri sinun tarpeisiisi. Meiltä löytyy yli 25 vuoden kokemus ilmapallomarkkinoinnista sekä ilmapallojen käytöstä tapahtumien huomionherättäjinä. Asiakaspalvelumme auttaa löytämään sinulle oikeat ratkaisut tapahtumiin, brändillesi tai kampanjaasi.

Lisää somistuskuvia löydät kuvagalleriastamme tai Instagram-sivuiltamme.

Pyydä tarjous osoitteesta [email protected] tai numerosta 0400730889.