Tapahtumien sommittelupalvelut

Ilmapallomestarit on täyden palvelun ilmapallotalo, jolta saat juuri omiin tarpeisiisi räätälöidyt palvelut, pallot ja sommitelmat. Palvelumme kattavat kaikenkokoiset tapahtumat alkaen pienistä yksityistilaisuuksista, kuten syntymäpäivät, suuriin yritystapahtumiin, kuten messuihin asti.

Täyden palvelun ilmapallotalona tarjoamme tottakai kaiken tarvitsemasi. Luomme kanssasi kattavan palvelupaketin, joka sisältää kaiken tapahtuman suunnittelusta toteutukseen aina sommitelmien purkamiseen. Voit tilata koko paketin, tai vain osan palveluista riippuen omista tarpeistasi. 

Alta löydät tarkemmat kuvaukset kaikista tapahtumien sommittelupalveluistamme.

Ota yhteyttä ja laitetaan pallo pyörimään

Suunnittelemme juuri tarpeidenne ja toiveidenne mukaisen kokonaisuuden, joka nostaa sekä pienet, että suuret tilaisuudet aivan uudelle tasolle.

Ilmapallot eivät ole vain narun päässä pidettäviä hahmoja, vaan niillä voidaan myös luoda omanlainen tunnelma tilaisuuteen, kuin tilaisuuteen, tai jopa levittää tietoa. Näyttävillä sommitelmilla voidaan esimerkiksi nostaa tuotteen tai palvelun imagoa, tuoda iloa ihmisille, ja informoida kävijöitä eri alueiden sijainneista.

Lisäksi ilmapalloja voidaan käyttää tehokkaana markkinointivälineenä! Huolella toteutetut sommitelmat kannustavat ihmisiä ottamaan ja jakamaan kuvia tuotteen tai yrityksen logolla varustettujen pallojen kera sosiaalisessa mediassa. Orgaaninen näkyvyys on taattu.

Ilmapallomestarit auttavat!

Sommitelmien toteutus

Kun tapahtuman suunnitelma on valmis, painatamme sen mukaiset, räätälöidyt pallot. Toimitamme pallot tapahtumapaikalle ja hoidamme myös sommitelmien kasaamisen puolestanne.

Ammattitaitoinen tiimimme hoitaa koko homman puolestasi, ja pystyy luomaan näyttäviä muotoja ilmapalloilla, tai ohjaamaan niiden avulla kävijöitä haluamaanne suuntaan tapahtumapaikalla.

Sommitelmien purku

Kun tapahtuma on ohi, me tulemme paikalle purkamaan sommitelmat. Kaikki ilmapallot ja muut sommitelmien materiaalit käsitellään asiaan kuuluvalla tavalla ja vastuullisesti.

Täyden palvelun ilmapallotalona haluamme varmistaa, että tapahtumasi sommittelu on sinulle vaivatonta, mutta hyödyllistä riippumatta siitä, oletko hakemassa orgaanista näkyvyyttä yritykselle, tai väriä ja tunnelmaa tapahtumaasi.

Te kysyitte, me vastaamme

Ilmapallomestarit on täyden palvelun ilmapallotalo, joka tarjoaa räätälöityjen ilmapallopainatusten lisäksi sekä pienten, että suurten tapahtumien sommittelupalvelut.

Ilmapallomestarit on yksi Suomen suurimmista pallotaloista, joka aloitti toimintansa jo vuonna 1992.

Ilmapallomestarit on täyden palvelun ilmapallotalo, eli meiltä saat räätälöidyt palvelut pallojen painatuksesta tapahtumasuunnitelman tekoon ja sommitelmien rakentamiseen aina sommitelmien purkamiseen asti

Ilmapallomestarit tarjoaa räätälöityjä palveluita pienistä yksityistapahtumista alkaen aina suuriin yritystapahtumiin ja messuihin asti.

Sommittelupalvelun hinta riippuu tapahtuman koosta sekä tilattavien pallojen määrästä ja laadusta/koosta.